Open dag

Wat is TAT en wat doen wij?

Wat is TAT?

TAT is een beroepsgerichte opleidingsinstituut, hier kan je opleidingen volgen waarbij je later in de luchtvaartbranche kan werken. De opleidingen hier duren meestal tussen de drie maanden en een jaar. De opleiding van TAT worden gegeven op een toplocatie! Ze worden gegeven op Schiphol.

TAT is onderdeel van IATA. IATA staat voor international Air Transport Association. Het bedrijf is gevestigd in Montreal en is opgericht met het doel als een samenwerkingsorgaan tussen alle aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Deze samenwerking is er voor een veiligere luchtvaardiensten en financiële voordelen

Als je bij ons je beroepsgerichte opleiding volgt leer je de codes van IATA die wereldwijd in de luchtvaart gebruikt worden. Als sollicitant heb je dus altijd een streepje voor omdat je al over veel kennis beschikt.

Wat doen wij?

Bij TAT heb je tussen de één en vier dagen les, dat ligt aan de vakken die je hebt en de opleiding die je volgt. De vakken die je kan volgen zijn heel divers en heel nuttig. Je wordt klaargestoomd voor het beroep dat jij wilt uitoefenen.

Doordat er in de luchtvaartbranche streng naar uiterlijke verzorging wordt gekeken, wordt er bij onsklassen bij tat ook op gelet. Er wordt van je verwacht dat je er representatief uit ziet bij het beroep dat jij wilt gaan doen dus wij zorgen ervoor dat jij daar alvast aan went.

Bij ons op school heb je kleine klassen waardoor je alle aandacht krijgt die je nodig hebt om je voor te bereiden voor later. Je krijgt veel aandacht en daardoor is een opleiding volgen bij TAT zeker geen gemiste kans!

Ik ben geïnteresseerd hoe nu verder?

TAT is een beroepsgerichte opleidingsinstituut waar je opleidingen kan volgen die met de luchtvaartbranche te maken hebben. TAT is onderdeel van IATA. Ben je nou geïnteresseerd geworden? Meld je dan nu aan voor een open dag!

Start nu jouw opleiding tot zelfstandig reisadviseur!

Meld je aan!

Bekijk de opleidingen