Open dag

Wat doet een reisbureaumedewerker

Hoe ziet een dag van een reisbureaumedewerker eruit?

Stel je wilt reisbureaumedewerker worden, en je wilt wat info over hoe een dag van een reisbureaumedewerker eruit zien, dan ben je hier aan het juiste adres! want hoe ziet een dag van een reisbureaumedewerker eruit?reisbureaumedewerker

Uiterlijke verzorging

Je zorgt er altijd voor dat je er representatief uitziet, zorg er dan voor dat:

  • Je haar netjes zit
  • Je nette en schone kleding aan hebt
  • Je als je wilt een net make-upje op hebt
  • Je nette en schone schoenen aan hebt
  • Je als je wilt netjes oorbellen in hebt

De dag begint

Eenmaal aangekomen op je werkplek begin je vaak met het beantwoorden van mailtjes. Zet alle afspraken in je agenda. Zie je dat iemand heeft gevraagd om een belletje? Bel die gene dan gelijk. Daarna ga je door met het doornemen van de reizen die de mensen bij jouw op de site of aan je desk hebben geboekt. Zorg dat iedereen krijgt waar die om vraagt. En stuur deze mensen een mailtje om te vragen of dit allemaal goed is.

In de middag komen vaak mensen langs  die een gesprek hebben ingeplant of die zomaar eventjes langslopen. Help deze mensen met het zoeken naar hun juiste vakantie bestemming of breng ze op ideeën waar hun volgende trip naar toe kan zijn.

Mensen kunnen ook bellen omdat hun vakantie tegenvalt, help hun dan gelijk en los het zo mooi mogelijk voor hun op. Customer service is heel belangrijk bij jouw baan! Vakantie is iets waar je naar uitkijkt dus als het bij sommige mensen tegenvalt, help hen dan met het toch nog mooi afsluiten.

Na een dag mensen te hebben geholpen en mooie reizen hebt kunnen boeken zit jouw werkdag er alweer op.

Het leukste aan het beroep reisbureaumedewerker is dat elke dag anders is en het nooit saai wordt, en ondertussen doe je inspiratie op voor je volgende vakantie!

Meld je aan voor een van onze open dagen!

Starten met jouw opleiding?

Meld je aan.

Bekijk de opleidingen