Open dag

Waarom volg je hier een opleiding?

Waarom volg je hier een opleiding?

Wij hebben alle kennis in huis om je op de meest adequate wijze naar een baan te helpen. Wereldwijd erkende opleidingen en dito diploma’s. Studeren bij TAT betekent dat je samen met vakdocenten werkt aan jouw toekomst in de reisbranche. Je doet het nooit alleen maar samen met het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Het netwerk van toeristische bedrijven en hun vacatures.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons een opleiding volgt, kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot. Daar werkt het team van TAT hard aan. Samen met jou, want jij moet ook willen slagen in de toeristische branche. Jij moet het tenslotte doen. Dus ben je enthousiast en gaat jouw hart sneller kloppen van de toeristische branche? Voel je dat je goed zit? Heb je al jouw kansen op een baan in de toeristische branche helder op een rijtje gezet? Dan heb jij grote kans van slagen op een baan na het volgen van één van onze opleidingen.

Een belangrijke prijs gewonnen

TAT is uitgeroepen tot Top Performing IATA Authorized Training Center Europa. Wij hebben de prijs in mei 2019 in ontvangst mogen nemen. We zijn de beste IATA opleidingsinstituut van Europa geworden. Dit komt omdat we vol passie onze studenten opleiden. We zijn met jou begaan en werken er hard aan om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt als travel consultant, reisbureaumedewerker, grondstewardess of één van de andere functies waar we voor opleiden

Daarom wil jij hier in de klas zitten!

Je krijgt les in kleine groepen. We staan garant voor persoonlijke begeleiding. Dat is belangrijk want alleen in een veilige omgeving kan jij groeien. We willen tenslotte allemaal dat jij slaagt!

Het werk van een travel consultant, hoe leuk is dat?

Het werk van een travel consultant is veelzijdig. Je kunt na de opleiding aan de slag gaan op een reisbureau maar ook op een ticketing afdeling van een luchtvaartmaatschappij. Wat dacht je van een carrière als zelfstandige? Een eigen zaak openen en in alle vrijheid jouw werkzaamheden uitoefenen, dat kan ook héél goed als travel consultant. Mogelijkheden te over.

Meer hier over weten?

Tijdens de open dagen bij TAT opleidingen op Schiphol, vertellen we er graag over. Wil je nu al verder lezen over het werk van een travel consultant?

Enthousiast over onze opleidingen?

Ben je enthousiast geworden? We hebben nog meer informatie over het werk van een Travel Consultant en onze opleidingen op een rijtje gezet.

Waarom reisbureaumedewerker worden?

Waar kan je de vacatures voor Travel Consultant vinden?

Welke luchtvaartmaatschappijen zijn aangesloten bij IATA? En wat betekent dat voor jou?

Gratis travel consultant trainingen volgen?

Re-integratietraject

UWV scholing hoe werkt het?

Waarom zou je jouw studie bij TAT volgen?

Tot slot nog enkele feitjes waarom wij jouw opleidingsinstituut zijn!

TAT is aangesloten bij ANVR. Dat betekent dat het ANVR zorg draag voor de kwaliteit van het onderwijs.

De opleidingen worden geheel vergoed door het UWV.

TAT heeft een groot netwerk aan samenwerkingspartners waardoor solliciteren bij één van hen makkelijker gaat.

Waarom volg je hier een opleiding?

Lees ook eens over de ervaringen van onze studenten. Na het lezen, heb je een nog beter beeld van de organisatie.

Waarom volg je hier een opleiding? Is een vraag die nu beantwoord is.

 

 

 

 

 

Studeer met TAT op Schiphol

281 aangesloten luchtvaartmaatschappijen

Bekijk de opleidingen