Open dag
Waarom volg je bij TAT een opleiding? Meer informatie

Waarom volg je bij TAT een opleiding?

Wij hebben alle kennis in huis om je op de meest adequate wijze naar een baan te helpen. Wereldwijd erkende opleidingen en dito diploma’s. Studeren bij TAT betekent dat je samen met vakdocenten werkt aan jouw toekomst in de reisbranche. Je doet het nooit alleen, maar samen met het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Het netwerk van toeristische bedrijven en hun vacatures.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons een opleiding volgt, zijn/haar kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot. Daar werkt het team van TAT hard aan, maar als jij wilt slagen in de toeristische branche, moet je dat uiteindelijk toch zelf doen.

Dus ben je enthousiast en gaat jouw hart sneller kloppen van de toeristische branche? Voel je dat je goed zit? Heb je al jouw kansen op een baan in de toeristische branche helder op een rijtje gezet? Dan heb jij na het volgen van één van onze opleidingen grote kans van slagen!!

Een belangrijke prijs gewonnen

TAT is uitgeroepen tot Top Performing IATA Authorized Training Center Europa. Wij hebben de prijs in mei 2019 in ontvangst mogen nemen. We zijn de beste IATA opleidingsinstituut van Europa geworden. Dit komt omdat we vol passie onze studenten opleiden. We zijn met jou begaan en werken er hard aan om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt als travel consultant, reisbureaumedewerker, grondstewardess of één van de andere functies waar we voor opleiden.

Daarom wil jij bij ons in de klas zitten

  • Je krijgt les in kleine groepen.
  • We werken alleen maar met vakdocenten die uit de branche komen en écht weten waar het over gaat.
  • We staan garant voor persoonlijke begeleiding.

Dit alles is belangrijk, want alleen in een veilige en professionele omgeving kan jij groeien en jezelf goed ontwikkelen. We willen tenslotte allemaal dat jij slaagt.

Het werk van een travel consultant, hoe leuk is dat?

Het werk van een travel consultant is veelzijdig. Je kunt na de opleiding aan de slag als adviseur op een reisbureau, travel agent bij een reisorganisatie of reisspecialist bij een touroperator. Of wat dacht je van een carrière als zelfstandige? Eigen baas zijn en in alle vrijheid jouw werkzaamheden uitoefenen, dat kan ook héél goed als travel consultant. Mogelijkheden te over.

Meer over weten?

Tijdens de open dagen bij TAT opleidingen vertellen we er graag over. Wil je nu al verder lezen over het werk van een travel consultant?

Starten met jouw opleiding?

Meld je aan.

Bekijk de opleidingen