Open dag
Waarom omscholen via TAT opleidingen Meer informatie

Waarom omscholen via TAT?

Omscholen betekent dat je stap voor stap een nieuwe branche moet leren kennen. Na afloop van de opleiding moet je voldoende vaardigheden hebben om te slagen in jouw toekomstige vakgebied. Je wilt ten slotte relatief gemakkelijk de overstap maken. Tevens moet jouw opleiding ruim voldoende tot goede baankansen bieden.

Je volgt een erkende vakopleiding

Bij TAT opleidingen volg je een vakopleiding.

Je volgt erkend kort beroepsonderwijs. Het is geen cursus van één of enkele modules maar een complete opleiding bestaande uit meerdere praktijkgerichte vakken. Na de opleiding ontvang je dan ook een erkend beroepsonderwijs diploma. Je kunt met jouw erkend beroepsonderwijs diploma aan de slag in het binnen- en buitenland.

Begeleiding naar een diploma

Een diploma van TAT levert jou een mooie start in de toeristische branche. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij jouw diploma haalt. Jarenlange ervaring in opleiding & training zorgt ervoor dat we precies weten wat jij nodig hebt om te slagen.

  • We werken met kleine klassen waardoor de studenten intensief worden begeleid
  • Onze docenten hebben ruime kennis van de praktijk
  • We gebruiken proefexamens om de studenten optimaal voor te bereiden

Opleiding voor een kansrijk beroep

De opleiding leidt op voor een commercieel beroep. In de reisbranche is er veel vraag naar verkoopmedewerkers, klantcontact medewerker en klantenservice medewerkers.

De toeristische branche heeft op dit moment veel vacatures. Er zijn momenteel meer vacatures dan toeristisch geschoolde werknemers op de arbeidsmarkt.

Medewerker klantcontact/ klantenservice staat in de lijst met kansrijke beroepen van het UWV. Dit betekent een grote kans op een baan!

Starten met jouw opleiding?

Meld je aan.

Bekijk de opleidingen