Open dag

Waar een Consultant opleiding volgen?

Dat is een vraag die veel geïnteresseerden zichzelf stellen. Waar kan je een goede Consultant opleiding in reizen volgen? Een IATA opleiding tot Travel Consultant kan je in Nederland, België of waar dan ook ter wereld volgen. TAT is de opleider van IATA Travel Consultant opleidingen op Schiphol.

Waarom een opleiding tot Travel Consultant volgen?

Omdat de opleiding je een stevige basis geeft om aan de slag te gaan als Travel Consultant. Je volgt een opleiding tot Travel Consultant bij TAT als je gebruik wilt maken van jarenlange ervaring en een netwerk van aangesloten bedrijven. Medewerkers van TAT begeleiden je op je zoektocht naar een baan. We stellen nieuwe bedrijven aan je voor. Jij beslist zelf waar je wilt gaan werken. Maar je kunt altijd een beroep doen op ons advies en netwerk.

Gratis bijeenkomsten, workshops en trainingen

Weet je dat we jou ook na de opleiding begeleiden? We houden bijeenkomsten, workshops en trainingen. Deze service is geheel gratis. Zo zorg je dat je ook na de opleiding contact kan onderhouden met trainers, het netwerk en oud-studenten. Handig! Want als Travel Consultant heb je een uitgebreid netwerk nodig om succesvol te handelen.

Maar eerst een opleiding tot Travel Consultant volgen!

Bij TAT volg je een intensief programma van 11 weken. Je sluit het programma af met een examen. Het examen wordt afgenomen door IATA. Waardoor je een wereldwijd erkend diploma krijgt. Dat is bijzonder. Want je zorgt hier direct mee dat je opvalt als je gaat solliciteren voor de functie van Travel Consultant.

Waar begint je carrière als Travel Consultant?

Die vraag kunnen we helder beantwoorden:

Je begint je carrière door een open dag te bezoeken van IATA/TAT op Schiphol. De open dagen zijn interessant en je leert veel over het vak van Travel Consultant. Er gaat een wereld voor je open.

Staat de sfeer je aan? Is het beroep echt iets voor jou? Ben je na het bezoek aan onze open dag nog zo enthousiast? Dan kan je overgaan tot inschrijving. Inschrijven kan via de website of direct op de open dag.

Een vakbekwaam Travel Consultant. Wat is dat?

We kijken ernaar uit je op te leiden tot vakbekwaam Travel Consultant. Dit doen we immers al meer dan 10 jaar. Alle kennis en vaardigheden van vakdocenten worden op enthousiaste wijze overgebracht.

Maar wat is een vakbekwaam Travel Consultant? Aan welke eisen en competenties moet worden voldaan? Een vakbekwaam Travel Consultant is commercieel vaardig, communicatief vaardig, heeft een grote kennis van bestemmingen en reserveringssystemen.

De ideale Travel Consultant houdt ervan om contact te maken met de klant. En heeft als doel de klant een prachtige reis te verkopen. Tevreden klanten komen namelijk weer terug!

Dus waar wil je een consultant opleiding volgen? Natuurlijk bij TAT op Schiphol. Bel naar klantsupport voor meer informatie. Je bent van harte welkom!

Klantsupport 070 88 75 495

Waar consultant opleiding volgen

Starten met jouw opleiding?

Meld je aan.

Bekijk de opleidingen