Open dag

Vacature travel consultant vinden?

VACATURE TRAVEL CONSULTANT VINDEN?

Wil je een vacature voor Travel Consultant vinden en vraag jij je af waar je dan moet zoeken? Je kunt eens kijken op de verschillende sites van (grote) reisorganisaties. Zij plaatsen vaak diverse vacatures op hun eigen site.

Wist jij trouwens dat een travel consultant ook wel een reisbureaumedewerker of reisadviseur wordt genoemd?

 

WAAR WIL JE WERKEN?

Na de opleiding van Travel Consultant kun je aan de slag bij zeer veel verschillende reisorganisaties. Zowel bij grote bedrijven zoals Corendon en TUI, kleinere organisaties zoals Djoser en Riksja Online, maar ook als zelfstandig reisadviseur bij een ZSO (Zelfstandig Service Organisatie)

De toeristische branche is een uitdagende branche met meer dan voldoende mogelijkheden en kansen op doorstroming, maar waar moet je aan voldoen als je wilt werken als Travel Consultant?

 

FUNCTIE-EISEN TRAVEL CONSULTANT

Als je wilt reageren op een vacature voor Travel Consultant is goede productkennis en kennis omtrent de bestemmingen is een vereiste. Indien je kunt werken met een CRM systeem zoals BAS is dit een enorme pré. Deze kennis doe je op tijdens de opleiding tot Travel Consultant.

Je kunt je voorstellen dat communicatieve vaardigheden en verkoop-skills ook van groot belang zijn, vandaar dat we daar tijdens de opleiding ook veel aandacht aan besteden.

 

WANNEER SOLLICITEREN?

Wanneer je kunt solliciteren voor de functie van Travel Consultant? Het gehele jaar door kan je reageren op de vacature Travel Consultant. Deze vacatures staan op vacaturesites, webpagina’s en zij worden ook in vakbladen geplaatst. Een voorbeeld van een vakblad is TravMagazine.

Kijk ook eens op de site van Reiswerk. Reiswerk heeft een platform ontwikkeld waar je terecht kunt met vragen over het werk in het toerisme. Er staat informatie op over banen in het toerisme maar ook over banen en vacatures in de luchtvaart. Tevens kan je er terecht met vragen over de CAO.

 

VOORDAT JE REAGEERT OP DE VACATURE TRAVEL CONSULTANT…

 

Wil je eerst een opleiding tot Travel Consultant volgen? Dat kan! Je wordt dan volledig klaar gestoomd voor het werk als Travel Consultant. De opleidingen bij TAT zijn op de luchthaven van Schiphol. Je kunt in de nabije omgeving parkeren. Je krijgt dus les in het hart van de toeristische branche! Jouw studieplek is het vertrekpunt van vele reizigers. Als dat geen inspiratie is! En omdat je onderdeel uitmaakt van een groot netwerk is het geen probleem om dé vacature Travel Consultant te vinden. Een vacature die bij je past en een baan waar je verder in kunt groeien!

 

Neem contact op met klantsupport 070 88 75 495 of via de mail info@opleidingtravelconsultant.nl

Wij helpen je verder!

 

Wil je een vacature voor travel consultant vinden?

 

 

Starten met jouw opleiding?

Meld je aan.

Bekijk de opleidingen