Open dag

Vacature travel consultant vinden?

Wil je een vacature voor Travel Consultant vinden? En vraag jij je af waar deze vacatures te vinden zijn? Je kunt eens kijken op de verschillende sites van de reisorganisaties. Zij hebben veelal voldoende vacatures voor de functie van Travel Consultant. Weet jij trouwens dat een travel consultant ook wel een reisbureaumedewerker of reisagent wordt genoemd?

Waar wil je werken?

Bij reisorganisaties zoals D-reizen en TUI zijn er pagina’s gewijd aan verschillende vacatures in het toerisme. De toeristische branche is een uitdagende branche met voldoende doorstroming. Je kunt ook Travel Consultant vacatures vinden bij kleinere reisorganisaties zoals Djoser of Koning Aap. De mogelijkheden zijn legio. Maar waar moet je aan voldoen als je wilt werken als Travel Consultant?

Functie-eisen Travel Consultant

Als je wilt reageren op de vacature Travel Consultant is het noodzakelijk dat jij de basis van de werkzaamheden beheerst. Productkennis en kennis omtrent de bestemmingen is een vereiste. Deze kennis doe je op tijdens de opleiding tot Travel Consultant. Een goede beheersing van het Nederlands en Engels is ook noodzakelijk. Indien je kunt werken met een reserveringssysteem zoals Amadeus is dit een enorme pré. Je kunt je voorstellen dat je communicatieve vaardigheden moet hebben.

Wanneer solliciteren?

Wanneer je kunt solliciteren voor de functie van Travel Consultant? Het gehele jaar door kan je reageren op de vacature Travel Consultant. Deze vacatures staan op vacaturesites, webpagina’s en zij worden ook in vakbladen geplaatst. Een voorbeeld van een vakblad is Trav magazine.

Kijk ook eens op de site van Reiswerk. Reiswerk heeft een platform ontwikkeld waar je terecht kunt met vragen over het werk in het toerisme. Er staat informatie op over banen in het toerisme maar ook over banen en vacatures in de luchtvaart. Tevens kan je er terecht met vragen over de CAO. Kortom; een mooie start voor jouw zoektocht naar de ideale vacature!

Voordat je reageert op de vacature Travel Consultant…

Wil je eerst een opleiding tot Travel Consultant volgen? Dat kan! Je bent dan beter voorbereid op de sollicitatieprocedure en het werk als Travel Consultant. De opleidingen bij TAT zijn op de luchthaven van Schiphol. Je kunt in de nabije omgeving parkeren. Je krijgt dus les in het hart van de toeristische branche! Jouw studieplek is het vertrekpunt van vele reizigers. Als dat geen inspiratie is! En omdat je onderdeel uitmaakt van een groot netwerk is het geen probleem om dé vacature Travel Consultant te vinden. Een vacature die bij je past en een baan waar je verder in kunt groeien!

Neem contact op met klantsupport 070 88 75 495 of via de mail info@opleidingtravelconsultant.nl

Wij helpen je verder!

vacature travel consultant vinden

 

 

Studeer met TAT op Schiphol

281 aangesloten luchtvaartmaatschappijen

Bekijk de opleidingen