Open dag

UWV scholing hoe werkt het?

UWV scholing hoe werkt het?

Je bent niet de enige die zich afvraagt; UWV scholing hoe werkt het? Altijd al willen weten hoe een UWV scholingstraject in elkaar steekt?

Na een lange tijd weer aan de slag? Tijd voor een opleiding? Wij kunnen ons dat voorstellen. En dat je kiest voor een opleiding die bij jou past, natuurlijk. Want weet jij waar je gelukkig van wordt? En niet onbelangrijk, bij welke banen je de meeste kans van slagen hebt?

Weten waar jouw kansen liggen is belangrijk. Want zonder een redelijke kans op een baan, is het zonde om een opleiding te volgen. Daarom heeft TAT een uitgebreide aanbod van ‘UWV goedgekeurde’ opleidingen. Opleidingen voor travel consulant en grondstewardess bijvoorbeeld. Het beroep van een grondstwardess ligt dicht tegen het beroep van travel consultant aan. Voor deze beroepen is kennis omtrent reserveringssystemen en luchtvaartcodes belangrijk. In geheel Nederland zijn steeds meer travel consultants nodig. Dit zijn mensen die zelfstandig reizen kunnen samenstellen en vliegtuigtickets kunnen boeken. De travel consultants werken op luchthavens bij grote reisorganisaties maar ook op reisbureau’s door het gehele land. Ook worden elk jaar weer meer grondstewardessen ingezet. Dit kan op verschillende luchthavens zijn.

UWV Scholing voor iedereen

Als je een opleiding uitzoekt, is het belangrijk dat jouw jobcoach of contactpersoon erachter staat. Zij keuren jouw aanvraag goed of niet. Vertel altijd wat jou motiveert om in deze branche te slagen. Voel jij je gelukkig in de vakantiesfeer van een luchthaven? Reis jij misschien zelf ook graag? Gaat jouw hart sneller kloppen van verre vakanties en mooie stedentrips? En belangrijker: na de opleiding, volgt steevast een baan. Want in deze branche zijn er vacatures volop.

Je kunt de site van de UWV hierover raadplegen. En bekijk ook eens wat vacature sites. Die zijn overal op internet te vinden. Je krijgt al snel een beeld van de beroepen waar veel vraag naar is. Zoals horecamedewerker, receptioniste, chauffeur, travel agent, telefoniste etc.

Indien je een opleiding voor een kansberoep volgt, werkt het UWV mee. Zij willen ook dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag gaat.

Kijk hier voor onze volledig gecertificeerde UWV opleidingen.

UWV scholing hoe werkt het

 

 

Starten met jouw opleiding?

Meld je aan.

Bekijk de opleidingen