Open dag
Travel consultant worden? Meer informatie

TRAVEL CONSULTANT WORDEN?

Altijd al reizen willen verkopen en vraag je je af hoe je een heuse reisspecialist kunt worden? TAT biedt de opleiding voor travel consultant!

Het verkopen van een reis als travel consultant is een interessante gebeurtenis. Je inspireert mensen, begeleidt klanten bij het zoeken en boeken van hun reis. Natuurlijk handel je alles netjes en correct af. Inclusief de facturering en het versturen van reisbescheiden!

Komt de klant terug van zijn reis? Dan zorg je ook nog voor een stukje nazorg. Je belt de klant op en vraagt hoe zijn reis is geweest. Dat is leerzaam. Want zo krijgt je direct feedback over de bestemming en de reis. Hierdoor blijf je als Travel Consultant altijd in beweging!

OP LATERE LEEFTIJD TRAVEL CONSULTANT WORDEN?

Een Travel Consultant wordt ook wel reisadviseur genoemd. Je kunt op elke leeftijd travel consultant worden. De opleiding kan direct na de middelbare school worden gevolgd, maar ook op latere leeftijd in het kader van bijscholing.

JE DOEL VERWEZENLIJKEN?

Via TAT verwezenlijk jij je doel. Je wordt binnen 15 weken opgeleid middels een vakgericht programma van IATA en UFTAA. IATA is de wereldwijde organisatie van reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen.  UFTAA is de wereldwijde organisatie van reisorganisaties.

ERKENDE OPLEIDINGEN

Waardoor je diploma wordt erkend door alle luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties! Als een gevolg hiervan sta jij niet alleen in je zoektocht naar een leuke baan. Je maakt gebruik van ons netwerk. Direct bellen voor meer informatie? Dit kan via 070-88 75 495. We staan graag voor je klaar.

WIL JE TRAVEL CONSULTANT WORDEN?

Wil je travel consultant worden, dan is een opleiding via TAT voldoende. De opleiding is Erkend Kort Beroepsonderwijs. Na afloop ontvang je een wereldwijd erkend IATA diploma. Je krijgt tijdens de opleiding les in commerciële vaardigheden en bestemmingenkennis. En omdat het belangrijk is dat je up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen in de branche kan je altijd terecht voor feedback en advies. Oók na jouw opleiding.

AANMELDEN VOOR DE OPLEIDING TOT TRAVEL CONSULTANT?

Via TAT travel consultant worden? Aanmelden voor de opleiding tot travel consultant kan via info@opleidingtravelconsultant.nl of gewoon even bellen met ons kantoor op 070 88 75 495. Je kunt altijd vrijblijvend langskomen voor een gesprek. Dus maak een afspraak voor een gesprek of bezoek eens een open dag!

Starten met jouw opleiding?

Meld je aan.

Bekijk de opleidingen