Open dag

reisbureaumedewerker worden?

Reisbureaumedewerker worden? Vraag je je af hoe je reisbureaumedewerker kunt worden? Altijd al reizen willen verkopen? Bij TAT kan je reisbureaumedewerker worden!

Het verkopen van een reis als reisbureaumedewerker is een interessante gebeurtenis. Je begeleidt de klant bij het uitkiezen van zijn reis. Daarna draag je zorg voor een correcte afhandeling. Zoals de facturering en het versturen van reisbescheiden. Komt de klant terug van zijn reis? Dan zorg je ook nog voor een stukje nazorg. Je belt de klant op en vraagt hoe zijn reis is geweest. Leerzaam, want je krijgt direct feedback over de bestemming en de reis. Zo blijf je als Travel Consultant altijd in beweging.

Op latere leeftijd Travel Consultant worden?

De reisbureaumedewerker wordt ook wel Travel Consultant genoemd. Je kunt nog op elke leeftijd reisbureaumedewerker worden. De opleiding kan direct na de middelbare school worden gevolgd. Maar ook op latere leeftijd in het kader van bijscholing.

Je doel verwezenlijken?

Via TAT verwezenlijk jij je doel. Je wordt binnen 3 maanden opgeleid middels een vakgericht programma van IATA, UFTAA en Amadeus. IATA is de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijenUFTAA is de wereldwijde organisatie van reisorganisaties.

Waardoor je diploma wordt erkend door alle luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties!

Na de opleiding is er nog eens intensieve begeleiding bij het vinden van een baan. Je krijgt gratis sollicitatietraining en communicatietraining. Deze trainingen geven we om de paar weken. Als een gevolg hiervan sta jij niet alleen in je zoektocht naar een leuke baan. Je maakt gebruik van ons netwerk.

Direct bellen voor meer informatie? Dit kan via 070-88 75 495. We staan graag voor je klaar.

Wil je reisbureaumedewerker worden?

Wil je reisbureaumedewerker worden, is een opleiding via TAT voldoende. De opleiding is Erkend Kort Beroepsonderwijs. Na afloop ontvang je een wereldwijd erkend IATA diploma. Je krijgt tijdens de opleiding les in commerciële vaardigheden en bestemmingenkennis. En omdat het belangrijk is dat je up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen houden we gratis workshops waar je na afronden van de opleiding aan deel kunt nemen.

Aanmelden voor de opleiding tot reisbureaumedewerker?

Via TAT reisbureaumedewerker worden? Aanmelden voor de opleiding tot reisbureaumedewerker kan via info@opleidingtravelconsultant.nl of gewoon even bellen met ons kantoor op 070 88 75 495. Je kunt altijd vrijblijvend langskomen voor een gesprek. Dus maak een afspraak voor een gesprek of bezoek eens een open dag!

 

reisbureaumedewerker worden?

Studeer met TAT op Schiphol

281 aangesloten luchtvaartmaatschappijen

Bekijk de opleidingen