Open dag

Reisagent worden?

Reisagent worden?

Reisagent worden? Wil jij ook werken als reisagent maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je nog niet zoveel kennis of wil je jouw kennis opfrissen? Bij TAT opleidingen volg jij de opleiding tot travel consultant in een paar weken. Na een paar weken ben jij in bezit van een geweldig diploma. Met dit diploma ga jij starten binnen de branche. Je krijgt een internationaal erkend diploma. Als IATA trainingsinstituut bieden we een compleet vakkenpakket aan waarmee jij een geweldige start maakt binnen de toeristische branche.

Ja, ik wil reisagent worden!

Wil jij gaan werken als reisagent? Je kunt gaan werken als zelfstandig reisagent of zelfstandig ondernemer in de reisbranche. In beiden gevallen heb je een enorme basiskennis nodig om succesvol reizen te kunnen verkopen.

reisagent worden?

Reisagenten zijn werkzaam bij ticketoffices, cruisemaatschappijen, vliegtuigmaatschappijen, reisorganisaties en reisbureau’s. Zij zijn in dienst van een bedrijf of zij werken als ZZP-er voor dit bedrijf.

Ook als reisagent werken?

Kan je na deze opleiding zelfstandig aan de slag als reisagent? Ja, dat kan. Je kunt zelfstandig reizen samenstellen en verkopen. Ook kan je de administratie bijhouden middels het BAS registratiesysteem. Natuurlijk ben je ook up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de branche.

Ben jij de ondernemer in reizen?

In jouw job als reisagent ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van reizen en de verkoop van reizen. Je moet het wel leuk vinden om te ondernemen. Bepaalde ondernemerskwaliteiten zijn nodig om te slagen binnen deze branche. Heb jij voldoende ondernemerskwaliteiten? Ga dit eens na! Dit kan via een training bij TAT opleidingen. Misschien heb je alle kwaliteiten al ontwikkeld of misschien heb je al ervaring in het ondernemerschap. Dan weet je al zeker dat je voldoende kwaliteiten bezit.

Een reisagent in de dop?

Ben jij gek op reizen en ben jij commercieel vaardig? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Wil je er zeker van zijn dat de job iets voor je is? Kom eens langs op een open dag voor een informatiesessie.

Inschrijven informatiesessie

  • Via welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starten met jouw opleiding?

Meld je aan.

Bekijk de opleidingen