Open dag
Over trainer Annemiek Dekkers Meer informatie

Hallo!

 

Leuk dat je hier op de site bent en interesse hebt in de opleiding Travel Consultant bij TAT. Mijn naam is Annemiek Dekkers en ik ben de trainer van deze inspirerende toeristische opleiding. Wil je wat meer weten over mij, lees dan zeker even verder.

Na mijn HBO studie Recreatief & Toeristisch Werk ben ik voor een jaar naar Indonesië vertrokken. Bij terugkomst had ik het reisvirus zo te pakken, dat ik direct het toerisme in ben gerold en ruim 25 jaar bij verschillende reisbedrijven heb gewerkt.

Ik begon als travel consultant achter de balie bij NBBS Reizen. Vervolgens ging ik bij Djoser aan de slag als reisspecialist van diverse Aziatische bestemmingen en begeleidde ik de reisleiders. Daarna verzorgde ik voor Stayokay de buitenlandse sales en de afgelopen 14 jaar was ik project manager bij GI Travel en organiseerde voornamelijk luxe buitenlandse reizen voor bedrijven. Mede door mijn werk heb ik veel van de wereld gezien, maar ook privé ga ik nog altijd graag op pad. Zo ben ik een paar jaar geleden met mijn man en zoontje (toen 4 jaar) 3 maanden gaan backpacken door Azië. Geweldig was dat!!!

Al langere tijd speelde ik met de gedachte om mijn jarenlange (reis)ervaring & kennis van de reiswereld over te brengen aan studenten die nog aan het begin van hun (toeristische) loopbaan staan. Ik heb daarom in 2019 besloten mijn hart te volgen en me te gaan richten op het werken & lesgeven binnen het toeristisch beroepsonderwijs. Inmiddels geef ik les op verschillende opleidingen (zowel MBO als HBO) en geniet ik enorm van het overdragen van mijn kennis aan studenten en ze op een enthousiaste manier wegwijs maken in de wereld die ik zo goed ken; de reiswereld!!

 

Mag ik jou ook inspireren???

Hopelijk tot ziens in één van mijn lessen!

 

Reislustige groeten,

Annemiek

Start nu jouw opleiding tot zelfstandig reisadviseur!

Meld je aan!

Bekijk de opleidingen