Open dag
Ondernemerskwaliteiten Meer informatie Direct inschrijven
Duur
1 lesdag
Lestijden
10.00 tot 17.00 uur
Locatie
Leiden

Opleidingskosten
€295,-
Startdatum
Alle startdata
  • 26 juni 2023
  • 4 oktober 2023

De training Ondernemerskwaliteiten

Je bent gek op reizen.  Je wilt graag ondernemer in reizen worden. Beschikken over de juiste ondernemerseigenschappen is bepalend voor je succes.

In deze training ga jij onderzoeken welke ondernemerskwaliteiten jij hebt. Wat voor type ondernemer ben jij? Bij welke reisorganisatie pas jij? Past de functie van zelfstandig reisagent (ZRA) jou? Of wil jij geheel zelfstandig opereren en jouw eigen onderneming starten?

Onder begeleiding van een professional ga jij op onderzoek uit. Wat past er bij mij? Ook leer je alles over de verschillende mogelijkheden als zelfstandig ondernemer in de reisbranche.

Deze training is een goede investering voor degenen die zich oriënteren op de Travel Consultant markt. Met Travel Consultant wordt ook bedoeld: zelfstandig reisadviseur, reisagent, ZRA, travel agent, reisbureaumedewerker.

TAT is het enige onafhankelijke en volledig gecertificeerde opleidingsinstituut voor Travel Consultants in Nederland en België. Lees hier meer over de kwaliteit van TAT beroepsopleidingen.

Voor wie?

  • Je wilt als zelfstandig Travel Consultant aan de slag, maar je weet niet of deze functie écht bij jou past.
  • Je wilt inzicht krijgen in jouw ondernemerskwaliteiten.
  • Je wilt de switch naar het zelfstandig ondernemerschap maken maar je weet niet welke functie bij jou past (ZRA/Franchise/geheel zelfstandig ondernemerschap).
  • Je wilt inzicht krijgen in de mogelijkheden die de branche jou biedt.

 

Wil je in één dag inzicht krijgen in jouw kwaliteiten en de mogelijkheden binnen de branche? Dan is deze training geschikt voor jou.

Besluit je na het volgen van deze training om je in te schrijven voor de opleiding tot Travel Consultant krijg je €150,- korting op de opleidingskosten van de Travel Consultant opleiding.