Open dag

Opleiding Travel Consultant voor studenten uit België

Hoi!

Ben jij opzoek naar een leuke school die de opleiding Travel Consultant verzorgt? Dan ben je bij TAT aan het juiste adres! Bij TAT zitten niet alleen Nederlandse maar ook Belgische studenten. Studenten uit België kunnen hier gewoon de opleiding tot Travel Consultant volgen.

Voorafgaand aan deze opleiding heb je een diploma van het secundair onderwijs nodig. Doordat we niet heel vroeg beginnen in de ochtend, is het voor studenten uit België makkelijk om op tijd te komen. Samen met de Nederlandse studenten, zitten de studenten uit België in een Travel Consultant klas.

Volg je bij TAT een opleiding dan krijg je een diploma en een IATA certificaat. Hiermee word je gezien als iemand die al veel weet over de luchtvaart, en nemen bedrijven jou sneller aan dan andere sollicitanten omdat jij een streepje voor hebt staan. IATA is een organisatie dat is opgezet om  ervoor te zorgen dat het in de luchtvaart soepel verloopt. IATA is ook bekend door het bedenken van de IATA codes.

Als je bij TAT naar school gaat, dan ga je naar school op een toplocatie! TAT zit op het Schipholterrein waardoor je al een beetje kunt proeven van de luchtvaart. Schiphol is het grootste vliegveld van Nederland en op Schiphol zitten veel bedrijven waar Travel Consultants werken. Misschien werk jij hier aan het eind van je opleiding ook wel!

Opleiding Travel Consultant voor studenten uit België:

Veel Belgische studenten zijn jou al voorgegaan en hebben al succesvol hier een opleiding afgerond.

Ben je nou benieuwd geworden? Meld je dan eens aan voor een open dag! Op zo’n open dag krijg je de tijd om je vragen te stellen en gaat er wat meer over de opleiding tot Travel Consultant duidelijk worden.

Ben je benieuwd naar ervaringen? Of heb je misschien andere vragen die je aan ons wilt stellen? Stuur ons dan een mailtje!

Hopelijk zien we jou binnenkort!

Starten met jouw opleiding?

Meld je aan.

Bekijk de opleidingen