Open dag

Mooiste stranden in Europa

Uitzoeken waar je naar toe wilt gaan op vakantie lijkt wel elk jaar moeilijker te worden, daarom hebben wij voor jou vier van de mooiste stranden in Europa op een rijtje gezet.

 

Apella Beach (Griekenland)

Dit strand is een paar jaar geleden uitgeroepen tot het mooiste strand van Europa. En terecht. Het witte zand en de blauwe zee zijn zo mooi en het weer is ook heel fijn.

Het was eerst het beste te bereiken met de boot maar sinds kort is er ook een geasfalteerde weg neergelegd waardoor het een stuk meer toeristisch is geworden. Daarom is het het slimste om dit prachtige strand buiten de toeristische maanden te bezoeken.

 

Reynisfjara Beach (IJsland)

Dit is een prachtig strand met een ruige zee. Bijzonder aan dit strand is het zwarte zand dat de zee en de rotsen met elkaar verbindt. In de rotsen kan je kleine grotten vinden die door de zee in het steen zijn geslagen. Omdat dit zo’n ruige zee is word je geadviseerd niet de zee in te gaan omdat de stroming en de golven te sterk zijn. Dit is dus vooral een strand om over te wandelen, desalniettemin is dit een prachtig strand.

 

Le Touquet (Frankrijk)

Dit charmante Franse strand is geliefd bij veel Parijzenaren. Het is een van Frankrijks ruigere stranden maar je kan er heerlijk zwemmen als het water een lekkere temperatuur heeft.  Langs het strand vind je allemaal mooie winkeltjes en eetgelegenheden waardoor je spontaan trek krijgt. Dit strand is zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

 

Sandhammaren beach (Zweden)

Dit mooie strand is al meerdere keren uitgeroepen tot mooiste strand van Zweden, en wij begrijpen wel waarom! Het zand op dit strand is heel poederachtig en wit en als je een foto zou zien zou je niet verwachten dat dit in Europa te vinden is. Doordat hier vroeger heel veel schepen zijn ondergegaan kan je nog veel vuurtorens en geschiedenispunten vinden. Onze tip is om hier in de nazomer naartoe te gaan zodat het water nog lekker warm is maar de toeristen zijn verdwenen.

Als klantenservice medewerker of travel consultant geef jij de klanten optimaal advies over de mogelijkheden voor een topvakantie.

Wij hopen dat jij wat aan onze mooiste stranden in Europa hebt gehad. En veel succes bij het boeken van jou volgende trip!

Starten met jouw opleiding?

Meld je aan.

Bekijk de opleidingen