Open dag
IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen Meer informatie

Wil je weten welke luchtvaartmaatschappijen bij IATA zijn aangesloten? IATA telt maar liefst meer dan 281 aangesloten luchtvaartmaatschappijen. KLM, British Airways, Emirates, Lufthansa en Singapore Airlines zijn hier enkele voorbeelden van. Weet je dat je na afloop van de opleidingen bij TAT een wereldwijd erkend diploma krijgt? Dit diploma wordt door alle aangesloten luchtvaartmaatschappijen erkend.

Door welke organisaties zijn de opleidingen nog meer erkend?

Als je kort beroepsonderwijs oftewel een vakopleiding volgt, wil je graag aan de slag bij één van de reisorganisaties of luchtvaartmaatschappijen. Vanzelfsprekend staan we voor kwaliteit en zijn de opleidingen niet alleen door IATA erkend. Ook door UFTAA en het Centraal Kort Beroepsonderwijs.

Het gevolg hiervan is dat niet alleen de luchtvaartmaatschappijen maar ook door de internationale reisorganisaties jouw graag aan het werk zien! Je diploma wordt ook erkend door de UFTAA.

Waar je ook ter wereld een reisorganisatie binnenloopt….overal wordt je diploma herkend en erkend!

Dat zorgt nog eens voor mogelijkheden!

De complete lijst met IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen is te vinden op de site van onze partner IATA. Check op de IATA website eens de IATA luchtvaartmaatschappijen!

Wil je meer lezen over onze opleidingen en de vacatures bij onze netwerkbedrijven? De informatie over de vacature Travel Consultant is te vinden op onze site.

 

Starten met jouw opleiding?

Meld je aan.

Bekijk de opleidingen