Open dag
Hoe ga je leren? Meer informatie

Hoe ga je leren?

De opleiding wordt blended aangeboden. Naast 8 online bijeenkomsten en 2 klassikale bijeenkomsten, waarin het vak Product- en branchekennis en het vak Realiseren van commercieel aanbod wordt behandeld, volg je door middel van online modules ook nog het vak Topografie, het vak IATA Luchtvaartcodes, het vak IATA Air Transportation System en het vak Klantencontact/ klantenservice. Deze vakken volg je vanuit huis wanneer jij wilt en op jouw eigen tempo.

De studiebelasting

Naast de 8 online bijeenkomsten en de 2 klassikale bijeenkomsten, besteed jij tijd aan de online modules, het huiswerk en de voorbereidingen voor de examens. Je moet denken aan 5 tot 9 uur studiebelasting per week.

Waarom online bijeenkomsten?

Met onze studiemethode ervaar je de kwaliteit van klassikaal les; studeren in een klas, maar dan online vanuit huis.
De student heeft geen reistijd en maakt geen extra kosten. Het is een perfecte combinatie van studie en privé. Doordat de druk van het reizen wegvalt, kunnen studenten zich meer richten op het succesvol afronden van de opleiding.

Begeleiding naar een diploma

Een diploma van TAT levert jou een mooie start in de toeristische branche. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij jouw diploma haalt. Jarenlange ervaring in opleiding & training zorgt ervoor dat we precies weten wat jij nodig hebt om te slagen.

  • We werken met kleine klassen waardoor de studenten intensief worden begeleid
  • Onze docenten hebben ruime kennis van de praktijk
  • We gebruiken proefexamens om de studenten optimaal voor te bereiden

 

 

Starten met jouw opleiding?

Meld je aan.

Bekijk de opleidingen