Open dag

Feestdagen in het buitenland

December is een van de drukste maanden van het jaar. Het is de laatste maand, dus moet je ervoor zorgen dat alles op orde is voordat je het nieuwe jaar in gaat. En het is een maand met onwijs veel feestdagen. Zo heb je onder andere Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. En als je kerst uitgebreid viert kan het zomaar zijn dat je drie dagen achter elkaar ermee bezig bent. Kies er een keertje voor om je feestdagen in het buitenland te vieren!

 

Hieronder een rijtje van de beste bestemmingen voor je feestdagen in het buitenland!

 

  1. New York

New York is een hele toffe plek om jouw december door te brengen. Door de winterse sfeer en de lampjes en liedjes overal lijkt het net of je in een film bent gestapt. Een van de meest magische plekken is het Rockefeller Center. Hier heb je elk jaar een ijsbaan en een enorme kerstboom. Wat ook heel leuk is om te doen is naar het uitkijkdek van het Rockefeller Center te gaan. Dan zie je hoe mooi de stad is verlicht!

 

  1. Berlijn

In de Duitse hoofdstad staat kerst al centraal nadat het oktoberfest is geweest. Overal duiden kerstmarktjes en kerstactiviteiten op. De hele stad is gezellig verlicht en door de hele stad loopt de kerstman. Zeker een must om ooit eens heen te gaan! En het is ook lekker dichtbij.

 

  1. Florida

Hou je van kerst maar niet van kou? Ga dan naar Florida! Het is daar in december zo’n 23 graden en kan je kerstmaaltijd zomaar van de BBQ afkomen. In Amerika vieren ze heel erg uitgebreid kerst dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je de kerstsfeer hier niet kan proeven.

 

  1. Marokko

Hou je helemaal niet van kerst en wil je het liefste ontsnappen eraan? Dat kan in Marokko. Hier wordt geen kerst gevierd en is december een maand die nog lekker warm is. Dit land werd zelfs door reisredacteur Thijs Joosten uitgeroepen tot het beste land waar je aan kerst kan ontsnappen.

 

Hopelijk heb je inspiratie gekregen voor het vieren van jouw feestdagen in het buitenland! Nog meer lezen over speciale feestdagen?

Of misschien wil je meer weten over cruises?

Starten met jouw opleiding?

Meld je aan.

Bekijk de opleidingen