Open dag
Ervaringen studenten Meer informatie

“Ik vond de reisverhalen altijd heel inspirerend.”

 

Een leuke opleiding voor als je er over na zit te denken om reisadviseur te worden! Je leert veel over het vak zelf maar ook over veel vakantie bestemmingen en hoe het er aan toe gaat achter de schermen van de luchtvaart.

Annemiek, de lerares van deze opleiding, heeft veel werkervaring in de reisbranche en vertelt graag enorme leuke reisverhalen. Ik vond haar verhalen altijd heel inspirerend! Ook vond ik de huiswerkopdrachten altijd erg leuk om te doen.

Groetjes,

Savannah

Onze trainer is een deskundige op het gebied van zelfstandigondernemerschap in reizen.”

 

Ervaringen Travel Consultant

Altijd al ben ik geïnteresseerd geweest in reizen en het uitzoeken van reizen. Maar ik heb er nooit iets mee gedaan.

Toen ik informatie ging opvragen voor de opleiding Travel Consultant bij TAT opleidingen, bleek dat ik het geluk had om per direct in te stromen.

We hebben hele leerzame, goede lessen gehad, zowel fysiek als online. Onze trainer is een deskundige op het gebied van zelfstandigondernemerschap in reizen. Ze zorgt ervoor dat  je precies weet hoe alles in elkaar zit.

Ook buiten de lessen kan je altijd bij haar komen met vragen. Ik heb het als zeer prettig ervaren en moet zeggen dit was één van de leukste opleidingen die ik ooit heb gehad!!

Dank je wel voor een leerzame tijd!

Groetjes,

Marrit

De trainer vertelt wat ze zelf heeft meegemaakt en hoe ze het op heeft gelost.”

 

Ik ben Roxanne en ik heb de opleiding Travel Consultant gevolgd. Omdat ik graag een toeristische opleiding naast mijn baan wilde gaan volgen, ben ik bij TAT terecht gekomen. De lessen worden gegeven op Schiphol waardoor ik elke lesdag in de reissfeer zit.

De sfeer bij TAT is heel anders dan op een MBO-4. Iedereen is gefocussed op de opleiding. En heeft hetzelfde doel. Dat is prettig. De sfeer onderling is fijn. We helpen elkaar met het huiswerk.

De docent geeft de juiste praktijkvoorbeelden. Ze vertelt wat ze zelf heeft meegemaakt en hoe ze het op heeft gelost. Omdat ze uit eigen ervaring vertelt, zijn de lessen levendig en leerzaam.

Voordat ik de opleiding begon, dacht ik dat de opleiding misschien te snel zou gaan. Maar ik kan het tempo makkelijk aan. De docent legt alles helder uit. Ik heb nu vaardigheden genoeg om aan de slag te gaan als Travel Consultant.

Ik zou deze opleiding bij mijn vrienden aanraden! Want als je werkt, wil je niet meer elke dag in de schoolbanken zitten. En met deze opleiding krijg je na afloop een wereldwijd erkend diploma! Ik vind deze opleiding echt de moeite waard.

“Voor mij is ook zeer belangrijk geweest de interactieve manier waarop de opleiding is gegeven.”

 

Ik heb een geweldige opleiding gehad bij TAT. De opleiding tot TAT Travel Consultant is zeer leerzaam geweest en heeft alle onderwerpen goed behandeld die nodig zijn om dit vak goed te kunnen uitoefenen.

Voor mij is ook zeer belangrijk geweest de interactieve manier waarop de opleiding is gegeven. Klein groepje enthousiaste deelnemers met een gedreven en ervaren docente Annemiek die heel veel kennis en praktijkervaring inbracht. Ondanks dat het een pittige opleiding was met flink veel studie, heb ik bij TAT met veel plezier deze gevolgd en mijn diploma gehaald.

 

Met vriendelijke groet, Johan Lokken

 

Johan is sinds mei 2021 werkzaam als Zelfstandig Reis Adviseur voor HolidayPlanners;

https://www.holidayplanners.nl/holidayplanners/noord-holland/johan-lokken/

Starten met jouw opleiding?

Meld je aan.

Bekijk de opleidingen