Open dag
Ervaringen studenten Meer informatie

“Voor mij is ook zeer belangrijk geweest de interactieve manier waarop de opleiding is gegeven.”

 

Ik heb een geweldige opleiding gehad bij TAT. De opleiding tot TAT Travel Consultant is zeer leerzaam geweest en heeft alle onderwerpen goed behandeld die nodig zijn om dit vak goed te kunnen uitoefenen.

Voor mij is ook zeer belangrijk geweest de interactieve manier waarop de opleiding is gegeven. Klein groepje enthousiaste deelnemers met een gedreven en ervaren docente Annemiek die heel veel kennis en praktijkervaring inbracht. Ondanks dat het een pittige opleiding was met flink veel studie, heb ik bij TAT met veel plezier deze gevolgd en mijn diploma gehaald.

 

Met vriendelijke groet, Johan Lokken

 

Johan is sinds mei 2021 werkzaam als Zelfstandig Reis Adviseur voor HolidayPlanners;

https://www.holidayplanners.nl/holidayplanners/noord-holland/johan-lokken/

“Ik vond haar verhalen altijd heel inspirerend.”

 

Een leuke opleiding voor als je er over na zit te denken om reisadviseur te worden! Je leert veel over het vak zelf maar ook over veel vakantie bestemmingen en hoe het er aan toe gaat achter de schermen van de luchtvaart.

Annemiek, de lerares van deze opleiding, heeft veel werkervaring in de reisbranche en vertelt graag enorme leuke reisverhalen. Ik vond haar verhalen altijd heel inspirerend! Ook vond ik de huiswerkopdrachten altijd erg leuk om te doen.

Groetjes,

Savannah

Start nu jouw opleiding tot zelfstandig reisadviseur!

Meld je aan!

Bekijk de opleidingen