Open dag
Blog • 2 nov. 2022

Johan Lokken van HolidayPlanners bezoekt TAT

Johan Lokken van HolidayPlanners bezoekt TAT

Studenten van TAT hebben een interessante gastles van HolidayPlanner Johan Lokken gekregen. Johan is werkzaam bij HolidayPlanner als holidayplanner (ook wel een travel consultant of reisagent genoemd).

De studenten kregen praktische tools m.b.t. het werk van een Travel Consultant. Vervolgens was er de kans om vragen te stellen aan deze ├ęchte professional. Hoe los je bepaalde problemen op? En wat maakt het vak aantrekkelijk? De drie uur vlogen om en na afloop ging iedereen voldaan en met meer vaardigheden de deur uit.

Wie via Johan een reis wil boeken, kan terecht op www.holidayplanners.nl/noord-holland/johan-lokken. Wat is jouw volgende bestemming?

Ook Travel Consultant worden?

Ervoor zorgen dat het jouw klanten aan niets ontbreekt, is de drijfveer van veel vakgenoten. Maar hoe zet je een reis in elkaar? Waar moet je aan denken qua verzekeringen en calamiteiten? Als Travel Consultant heb je grote verantwoordelijkheden. Met een gedegen opleiding heb jij een solide basis om aan de slag te gaan als zelfstandig reisagent.

Meer weten over onze opleidingen? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek! Nadat wij het formulier hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact met je op.

Inschrijven informatiesessie

  • Via welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.