Open dag
Blog • 20 jun. 2022

Volg de opleiding tot Travel Consultant via UWV

Volg de opleiding tot Travel Consultant via UWV

De opleiding tot Travel Consultant wordt vergoed door het UWV en de Gemeente. Volg de opleiding als onderdeel van jouw reíntegratieproces. De snelste manier om weer terug te keren op de arbeidsmarkt is om een beroepsgerichte opleiding te volgen.

heb je altijd al interesse gehad in de wereld om je heen? Ben jij een échte reisfreak? Wil jij graag reizen samenstellen en verkopen? Dan is de opleiding tot Travel Consultant helemaal iets voor jou!

De begeleiding

Tijdens en na de opleiding is de begeleiding vanuit TAT uitstekend. De klassikale lessen worden gegeven door een vakdocent, die zelf uit de praktijk komt en veel ervaring heeft binnen diverse disciplines van de reisbranche. Je krijgt les in kleine groepjes zodat er veel individuele begeleiding is en het lesmateriaal is speciaal ontworpen door & voor de reisbranche.

Blended learning

Je volgt de opleiding in 5 tot 8 maanden. Afhankelijk van jouw studietempo. De opleiding wordt blended aangeboden. Dit betekent dat je 15 klassikale lesdagen volgt én thuis in jouw eigen tempo de online modules doorloopt.

Heb je extra begeleiding nodig? Dan staat onze studiecoach voor je klaar!

Direct starten

Je kunt direct starten met de opleiding. Zodat jij snel aan de slag kunt als zelfstandig reisagent!

Neem contact op met onze afdeling klantcontact en start je opleiding na goedkeuring van het UWV of de Gemeente.

Inschrijven informatiesessie

  • Via welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.