Open dag
Blog • 24 jan. 2022

Zelfstandig Travel Consultant worden?

(ZELFSTANDIG) TRAVEL CONSULTANT WORDEN?

 

Altijd al reizen willen verkopen en vraag je je af hoe je een echt reisspecialist kunt worden?

Op maandag 7 maart start bij TAT dé opleiding voor (zelfstandig) Travel Consultant!

 

Deze opleiding zorgt ervoor dat jij in 15 weken wordt klaargestoomd als (zelfstandig) reisadviseur. Een reisadviseur wordt ook wel Travel Consultant, Reisspecialist, Reisprofessional, Travel Agent of reisbureaumedewerker genoemd. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit welke term je gebruikt, het is maar net wat voor jou het beste klinkt of die door jouw (toekomstige) werkgever op de functie wordt geplakt.

Na afloop van de opleiding weet jij alles over reisbranche en de producten & diensten die worden aangeboden. Natuurlijk doe je ook ruime kennis van de verschillende vakantiebestemmingen, topografie, luchtvaartcodes en reisproducten op.

Als laatste leer je om met ‘BAS’ te werken, een zeer gebruiksvriendelijk CRM systeem dat veelgebruikt wordt bij reisbureaus en reisorganisaties.

 

Kortom: is reizen jouw passie en wil jij tijdens je werk het liefst onbeperkt over de grote hobby praten? Dan is de opleiding voor (zelfstandig) Travel Consultant helemaal iets voor jou!

 

En ben jij al ‘wat’ ouder?? Je kunt op elke leeftijd Travel Consultant worden. Dus is de middelbare school bij jou al heel lang geleden, dan kun je ook op latere leeftijd met deze opleiding starten in het kader van bijscholing!