Open dag
Blog • 22 sep. 2021

Wanneer gaan wij weer op reis?

Wanneer gaan wij weer op reis?

Vraag jij je ook af wanneer wij weer op reis kunnen? Rome, Milaan, Singapore, Bali of Montreal. We missen de mooie bestemmingen en het gevoel van vrijheid wat het reizen met zich meebrengt.

Op verzoek van reizigers zullen door ANVR aangesloten reisorganisaties weer reizen worden uitgevoerd naar diverse bestemmingen wereldwijd. Aangezien van de Nederlanders boven de 18 jaar inmiddels ca. 80% is gevaccineerd en de steunmaatregelen vanaf 25 september niet meer nodig zijn volgens het kabinet, komt er voor de reissector weer ruimte om reizigers veilig en verantwoord naar landen buiten Europa te brengen.

Verschillende reisorganisaties zijn hun reizen naar oranje bestemmingen alweer opgestart. Dit natuurlijk alleen als de klant het wil én de reis goed en veilig uitgevoerd kan worden. Daarnaast roept de ANVR reisverzekeraars op dat zij in deze veranderende reiswereld ook hun rol pakken in het verzekerd op reis gaan.

Reden te meer om nu aan een toeristische opleiding te beginnen, zodat jij er straks helemaal klaar voor bent om mooie reizen te organiseren!!

Want voordat je het weet, is de wereld weer open. En kunnen we weer vollop de wereld ontdekken!

Kom naar de open dag. Deze informatiesessie is er geheel op gericht om samen met jou te beoordelen of het beroep van zelfstandig Travel Consultant iets voor je is. Tijdens een informatiesessie is er gelegenheid om het lesmateriaal in te zien, de trainer te ontmoeten én jouw vragen te stellen.

 

Start je dit jaar met jouw opleiding? Dan ben je er volgend jaar helemaal aan toe om als zelfstandig reisagent aan de slag te gaan!

wanneer gaan we weer op reis?