Open dag
Blog • 1 sep. 2021

Binnen 2 jaar weer op het oude niveau!

Binnen 2 jaar weer op het oude niveau!

 

Naar verwachting zijn binnen 2 jaar het aantal buitenlandse vakantie weer op het oude niveau.

 

Waren er aan het begin van de coronacrisis nog opiniemakers die voorspelde dat dit voorgoed het einde zou zijn van het massatoerisme, inmiddels is deze gedachte volledig bijgesteld.

Even werd er gedacht dat buitenlandse reizen in de toekomst alleen nog maar voor de ‘rijken’ zou zijn, maar daar denkt de ABN Amro bank nu heel ander over. Eind augustus voorspelde de bank zelfs dat Nederlanders binnen 2 jaar weer net zo reislustig zullen zijn als voorheen en dus weer volop de wereld gaan ontdekken!

 

Deze winter wordt al een fors herstel verwacht, aangezien het dieptepunt nu wel gepasseerd moet zijn. Als de beperkingen voor buitenlandse vakantie niet weer opnieuw worden aangescherpt, is een omzet van 80% van die van voor de pandemie een realistische verwachting.

 

Reden te meer om nu aan een toeristische opleiding te beginnen, zodat jij er straks helemaal klaar voor bent om mooie reizen te organiseren!!

 

Kom 20 september naar de open dag. Deze informatiesessie is er geheel op gericht om samen met jou te beoordelen of het beroep van zelfstandig Travel Consultant iets voor je is. Tijdens een informatiesessie is er gelegenheid om het lesmateriaal in te zien, de trainer te ontmoeten én jouw vragen te stellen.

Start je dit jaar met jouw opleiding? Dan ben je er volgend jaar helemaal aan toe om als zelfstandig reisagent aan de slag te gaan!