Open dag
Blog • 7 jul. 2021

De zomervakantie staat voor de deur!

De zomervakantie staat voor de deur!

De scholen zijn het schooljaar aan het afronden, steeds meer Nederlands hebben hun vaccinatie & Coronapaspoort binnen en Europa  kleurt steeds groener… Ook al hebben de landen om ons heen nog verschillende maatregelen, toch kan er deze zomer weer enigszins ‘normaal’ gereisd worden.

Als je kiest voor een ANVR reisbureau én de reisadviezen van Buitenlandse Zaken goed blijft volgen, kun je met een gerust hart je vakantie boeken. Want mocht je reis uiteindelijk toch niet doorgaan, dan kun je in overleg met je reisbureau omboeken naar een andere periode of bestemming. En mocht je er helemaal niet uitkomen, ontvang je je reissom binnen 14 dagen weer terug.

Dus… laat de voorpret beginnen en boek gewoon die welverdiende vakantie!!

Wil je meer leren over de ANVR, SGR en de reisadviezen van Buitenlandse Zaken? Meld je dan aan voor de training Travel Consultant op Schiphol.

De vakantie staat voor de deur