Open dag
Blog • 1 jun. 2021

Starten bij Face2Face

Als ZZP-er starten bij Face2Face? Tijdens en na de opleiding begeleiden we onze studenten naar het ZZP’erschap bij verschillende organisaties. Starten als ZZP-er is een belangrijke stap. Het uitzoeken van de juiste ZRA- organisatie is belangrijk. Het begint bij de juiste informatie. Graag stellen we één van de ZRA-organisaties aan je voor:

Face2Face

De vijf pijlers van Fac2Face: * Maak het je eigen * Alles is belangrijk *Verras en verheug *Verwelkom verzet *Laat je sporen na*

Werken als Travel Manager bij Face2Face

Als Travel Manager van Face2Face Travel heb je enkele belangrijke voordelen. Ons concept lijkt op dat van anderen binnen de reisbranche, toch zijn er enkele belangrijke verschillen. Binnen onze organisatie hechten wij een grote waarde aan onze vastgelegde principes, welke uitgebreid zijn opgenomen in ons business plan.

De baas over je eigen reisbureau

Als Travel Manager van Face2Face Travel ben je baas over je eigen reisbureau, werkend vanuit huis. Je doet waar je het beste in bent: het verkopen van reizen en goed voor je klanten zorgen. Dat alles aangevuld met de ongekende, gedreven ondersteuning en ervaring van Face2Face Travel – de meest flexibele organisatie voor zelfstandige reisadviseurs in Nederland.

Met wie werk je samen?

Je maakt deel uit van een bijzonder, leergierig en gezellig team van de beste reisadviseurs, werkt vanuit huis, bepaalt je eigen werkuren en geniet van de constante ondersteuning op het gebied van marketing, administratie, technologie en veel meer. Ons belangrijkste devies is ‘Samen sterk voor een vertrouwde en succesvolle toekomst’.

ANVR lidmaatschap en SGR

Wanneer je kiest voor Face2Face Travel, beschik je over de zekerheid van een betrouwbare partner in de reisbranche, Face2Face Travel is aangesloten bij het ANVR en het SGR.

Welke begeleiding krijg ik van Face2Face?

Bij het Travel Facility Center in Almere kan je terecht tijdens de ‘kantoordagen’ voor gezamenlijk overleg met andere Travel Managers en het management team. Verder ontvang je gratis een meerdaags introductieprogramma, starterspakket voor drukwerk en marketing, alsmede alle benodigde software om vanuit overal ter wereld je reserveringen namens je klanten te kunnen maken. In het exclusieve intranet van Face2Face Travel heb je toegang tot een gezamenlijke documenten bibliotheek, eigen chat applicatie, je hebt direct toegang tot de meeste reservering systemen van alle in Nederland gevestigde touroperators aangesloten bij het SGR en het ANVR.

Zin gekregen om aan de slag te gaan?

Ook aan de slag als Travel Manager bij Face2Face? Neem dan eens de website van Face2Face Travel door. Kan je niet wachten om te starten met jouw opleiding tot reisadviseur? Meld je aan voor een persoonlijk gesprek of informatiesessie. En start jouw carrière in de reisbranche direct!

Starten bij Face2Face