Open dag
Blog • 29 apr. 2021

Inspirerend en uitdagend Face2Face

INSPREREND EN UITDAGEND FACE2FACE

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Ingrid Ligthart en ik werk al vele jaren in de reisbranche. De laatste 5 jaar als Zelfstandig Reisagent. Als zzp-er ben ik aangesloten bij Face2Face Travel.

Hoe leuk was het dat ik een dagdeel in de klas mocht zijn bij de opleiding Travel Consultant van TAT opleidingen op Schiphol! Tijdens de training wordt theorie en praktijk samengebracht. Ik heb een gastles verzorgd, waarbij de studenten al hun vragen aan mij kunnen stellen.

DE GASTLES

Ik heb veel over mijn eigen ervaringen kunnen vertellen. Het is erg leuk om studenten te spreken die op dit moment bezig zijn met hun studie voor Zelfstandig Reisagent oftewel Travel Consultant. En wat een gave locatie, gewoon op Schiphol! Daar werd ik in ieder geval erg gemotiveerd van!

Er zijn vragen voorbereid vanuit beide kanten en het lijkt alsof er tijd te kort is, zoveel informatie is er uitgewisseld. De studenten kwamen met vragen zoals:

Hoe kom je aan klanten? Hoeveel werk is het om een reis uit te zoeken? Hoe offreer je dat aan je klanten? Reis je zelf veel? Hoe kom je aan je up-to-date kennis? Hoe ga je om met boekingen in deze Corona tijd?

Het was met recht inspirerend en uitdagend om een gastles te geven bij TAT opleidingen. De studenten zijn razend enthousiast over het vak van Travel Consultant en willen niets liever dan starten met hun droombaan.

TAT OPLEIDINGEN EN FACE2FACE

TAT opleidingen en Face2Face Travel hebben al jaren een warme band en maken gebruik van elkaars vakkennis, visie in en met de reisbranche. En bovenal mensen te enthousiasmeren om in deze geweldige branche een carrière te beginnen. Wanneer ga jij met ons kennismaken?

 

Ingrid Ligthart

Face2Face Travel Almere

Ingrid Lighthart Face2Face Travel

Inspirerend en uitdagend Face2Face

Inspirerend en uitdagend Face2Face