Open dag
Blog • 22 apr. 2021

Waarom juist nu kiezen voor het toerisme

Vraag jij je af waarom jij juist nu zou moeten kiezen voor het toerisme?

Frank Oostdam, directeur van de ANVR vertelt waarom je juist nu voor een toeristische opleiding moet kiezen.

Waarom juist nu kiezen voor het toerisme?

De reiswereld in Nederland is altijd sterk in beweging. Het is een dynamische en innovatieve branche, die al heel wat oorlogen, aanslagen en pandemieën heeft doorstaan. Want wat er ook gebeurd, mensen gaan uiteindelijk toch steeds weer op reis!

Ook nu kunnen de meeste Nederlanders niet wachten om weer op vakantie te gaan binnen of buiten onze eigen landsgrenzen. Reizen is immers een eerste levensbehoefte geworden voor heel veel mensen. En al die reisbewegingen, overnachtingen en avonturen worden gefaciliteerd door de reisbranche.

Dus ja, zodra het kan gaan we weer massaal op reis!

En hier liggen jouw kansen. Want wanneer jij nu start met je opleiding, heb je over een klein half jaar je diploma en kun je rustig je eerste stappen zetten in deze uitdagende (internationale) branche. En zodra de reiswereld dan weer écht op volle toeren draait, ben jij een heuse professional en klaar om voor al die reisliefhebbers aan de slag te gaan.

Wil jij jouw mogelijkheden binnen het toerisme verkennen?

Kom eens langs voor een persoonlijk gesprek of vraag een online gesprek aan. Wij bespreken graag jouw carrière mogelijkheden binnen het toerisme.

 

Waarom juist nu kiezen voor het toerisme