Open dag
Blog • 18 sep. 2019

Opleiding wordt vergoed door UWV

Jouw opleiding wordt vergoed door UWV! Dat is goed nieuws voor je. We kunnen nu nog meer mensen opleiden tot toeristisch medewerker!

Tijdens de lessen wordt je opgeleid tot reisbureaumedewerker, travel consultant, office medewerker, receptioniste, call center medewerker of grondstewardess. De leukste banen in het toerisme bereik je met een diploma van TAT!

Via TAT je laten omscholen, is de meest adequate wijze om aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt.

Luchthaven Schiphol, ons opleidingscentrum

Wij leiden al onze studenten op vanaf de luchthaven Schiphol. Best bijzonder om, tijdens jouw studie al op ontdekkingstocht over Schiphol te gaan. Je leert hoe Schiphol opereert. Hoe werkt het in de bagagehal? Welke functies zijn er op de luchthaven? Hoe werk ik achter de balie? Geen incheckbalie is jou vreemd! De lessen zijn praktijkgericht. We halen veel professionals naar TAT. Zij geven gastlessen of workshops. Na een les van een professional ben  jij weer up-to-date met de laatste ontwikkelingen.

Waarom wordt de opleiding vergoed door het UWV?

Je wordt in een professionele leeromgeving snel en professioneel opgeleid. Na de opleiding weet jij de weg in het toerisme te vinden. Je kunt aan de slag in alle provincies van Nederland. Waar kan je gaan werken?Op luchthavens en op reisbureaus. Maar ook bij eisorganisaties en in hotels. Zelfs op cruisehavens! Cruisehavens hebben ook check-in dames en heren nodig. En ticket offices zijn overal in Nederland gevestigd. Waar zou jij willen werken?

Persoonlijk contact

Naast de bijzondere lesomgeving, is TAT opleidingen sterk in het persoonlijk contact. We werken in kleine klassen waar professionaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Daardoor ontwikkelen onze studenten zich razendsnel.

Hoe schrijf je je in voor de leukste opleiding in Nederland?

Om in aanmerking te komen voor een reïntegratie traject via TAT opleidingen meld je je aan bij jouw jobcoach of werkgever. Vervolgens maak je een afspraak bij TAT. Nadat je een intakegesprek hebt doorlopen, is inschrijving mogelijk. Via de site van het UWV kom je erachter wat er voor nodig is om in aanmerking te komen voor een reïntegratie traject. Wordt de opleiding vergoed? Dan start je direct bij ons met jouw nieuwe toekomst! Maandelijkse instroomdata zorgen ervoor dat de opleidingen goed aansluiten op jouw situatie.

Oh, ja …

Volg je geen reïntegratie traject? Dan kan je jouw opleidingskosten aftrekken van jouw jaarlijkse belastingaangifte. Dat is nog eens fijn studeren! Vraag hiernaar bij de belastingdienst of jouw boekhouder.

Wil je direct informatie over onze opleidingen voor de toeristische branche? Bel met klantsupport!

 

opleiding wordt vergoed