Open dag
Blog • 27 nov. 2018

Ervaring student Roxanne

Ik ben Roxanne en ik volg de opleiding Foundation in Travel and Tourism bij TAT. Omdat ik graag een toeristische opleiding naast mijn baan wilde gaan volgen, ben ik bij TAT terecht gekomen.

De sfeer bij TAT is heel anders dan op een MBO-4. Iedereen is gefocussed op de opleiding. En heeft hetzelfde doel. Dat is prettig. De sfeer onderling is fijn. We helpen elkaar met het huiswerk.

De docent geeft de juiste praktijkvoorbeelden. Ze schrijft alles uit op het bord. Ze vertelt wat ze zelf heeft meegemaakt en hoe ze het op heeft gelost. Omdat ze uit eigen ervaring vertelt, zijn de lessen levendig en leerzaam.

Voordat ik de opleiding begon, dacht ik dat de opleiding misschien te snel zou gaan. Maar ik kan het tempo makkelijk aan. De docent legt alles helder uit.

Voordat ik een open dag bezocht, had ik geen beeld van het vak Travel Consultant. Tijdens de open dag werd het mij wat meer duidelijk. Nu ik de opleiding volg, leer ik het beroep steeds beter kennen. Ik denk dat ik na afloop vaardigheden genoeg heb om aan de slag te gaan als Travel Consultant.

Ik heb geen spijt van de beslissing om de opleiding te gaan volgen. De lessen worden gegeven op Schiphol waardoor ik elke lesdag in de reissfeer zit.

Ik zou deze opleiding bij mijn vrienden aanraden! Want als je werkt, wil je niet meer elke dag in de schoolbanken zitten. Dit is een korte opleiding. En met deze opleiding krijg je na afloop een wereldwijd erkend diploma! Ik vind deze opleiding echt de moeite waard.